Logo Uniunea Europeană
GRATUIT Pian

Pian

Actualizat, May 27, 2023, 9:14 a.m.
5 /5
10 au absolvit cursul
Pian

Pian

Se organizează grupe de până la 10 copii/grupă în funcție de numărul solicitărilor

Pian

Cursurile de pian pentru copiii care învață de mici să cânte la acest intrument, ajută copiii să devină mai creativi, mai coerenți în gândire și să se poată concentra mai ușor atunci când au ceva de rezolvat, indiferent că e o problemă legată de școală sau sau de altă natură. În plus, ei căpăta o foarte bună coordonare mână-ochi, își îmbunătățesc semnificativ memoria, devin mai disciplinați și mai responsabili.

Dacă vă puteți imagina coordonarea folosirii a tuturor celor 10 degete, a ochilor și a creierului toate simultan!

Lecțiile de pian pentru cei cu vârstă între 4-7 ani sunt concepute de așa manieră, încât copiii să aibă posibilitatea să experimenteze și să exploreze muzică impreună, dobândind treptat cunoștințele fundamentale despre muzică și cântatul la pian.

Programul pentru cei cu vârste cuprinse între 8-12 ani are în vedere dorință naturală a acestei vârste pentru invătarea notelor și a citirii de partituri.

Pentru programul dedicat celor de peste 12 ani, avem în vedere posibilitatea de a invăta piese muzicale melodioase, care să le sporească plăcerea de a cânta la pian. Copiii se vor familiariza cu un instrument muzical de elită, al cărui studiu dezvoltă inteligența!

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.