Logo Uniunea Europeană
GRATUIT Canto

Canto Modern

Actualizat, May 27, 2023, 9:14 a.m.
5 /5
10 au absolvit cursul
Canto Modern

Canto Modern

Se organizează grupe de până la 10 copii/grupă în funcție de numărul solicitărilor

Canto Modern

Lecțiile de canto se adresează în primul rând copiilor și sunt individuale. În cadrul cursului se va urmării formarea de abilități specifice comunicării prin limbaj artistic.

Profesorii de canto au o pregătire specifică domeniului și un bogat repertoriu concertistic.

Repertoriul instrumental și vocal pentru auditii este reprezentat prin suite instrumentale, miniaturi programatice, teatru muzical pentru copii, repertoriu pentru copii clasic și romantic / modern universal și modern / contemporan.

Ce oferă cursurile de canto ?

Este momentul în care cursanții încep să se familiarizeze cu scena, susținând mici spectacole pentru care s-au pregătit împreună cu echipa de profesioniști ce colaborează la reușita instruirii lor artistice.

Prin cursuri de canto pentru copii se incurajează creativitatea, se dezvoltă multiple abilităti, se formează deprinderi specifice și totodată sunt dezvăluite elemente ale limbajelor specifice artelor.

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.